Εόρτιος Πανδέκτης (Εορτολόγιο/Συναξάρια/Κείμενα)

http://www.greekapps.info/2017/09/eortologio-synaksarisths.html#greekapps
Ο "Ἑόρτιος Πανδέκτης" είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα Ορθόδοξου Συναξαριστή - Εορτολογίου - Λειτουργικών Κειμένων που περιλαμβάνει:
# -Τους Αγίους που εορτάζουν κάθε ημέρα.

-Τα συναξάρια όλων των Ορθόδοξων Αγίων στη δημοτική. Επίσης περιλαμβάνεται και ολόκληρος ο συναξαριστής του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτη!

-Όλα τα Λειτουργικά Βιβλία της Εκκλησίας: Μηναίο, Παρακλητική, Τριώδιο, Πεντηκοστάριο, Ωρολόγιο, Ψαλτήριο κ.α. Το πρόγραμμα εμφανίζει αυτόματα τα βιβλία της ημέρας, αλλά μπορείτε να ανοίξετε ταυτόχρονα και όποια άλλα βιβλία θέλετε.
Επίσης μπορεί να υπολογίσει αυτόματα και να εμφανίσει τις Καταβασίες της ημέρας, αλλά και πολλές κινητές εορτές αγίων (πχ του Αγίου Γεωργίου). Έτσι μπορείτε τώρα να έχετε όλα τα Λειτουργικά Βιβλία μέσα στο κινητό σας, χωρίς να χρειάζεστε σύνδεση στο Ίντερνετ!
-Επίσης εμφανίζει αν η συγκεκριμένη ημέρα είναι νηστίσιμη ή όχι, καθώς και το είδος της νηστείας.

-Τον ήχο της ημέρας (χρήσιμο για τους ψάλτες και όχι μόνο).


Εκτός από τα παραπάνω παρέχει επίσης:

-Δυνατότητα αναζήτησης κάποιου αγίου ή κάποιας εορτής. Ο χρήστης εισάγει μερικά γράμματα από το όνομα του αγίου και το πρόγραμμα εμφανίζει όλες τις αντίστοιχες εορτές για να επιλέξετε ποιά θέλετε.

-Δυνατότητα αναζήτησης κινητών εορτών (πχ Πάσχα, Καθαρά Δευτέρα κτλ) για ένα συγκεκριμένο έτος. Αρκεί να επιλέξουμε το έτος που μας ενδιαφέρει και τη κινητή εορτή από την αντίστοιχη λίστα και το πρόγραμμα θα μας μεταφέρει στη συγκεκριμένη ημέρα.

-Δυνατότητα αναζήτησης κινητών εορτών βάσει κριτηρίων. Πχ μπορούμε να βρούμε τα έτη όπου μια κινητή εορτή συμπίπτει με συγκεκριμένη ημερομηνία.

-Εύρεση της αντίστοιχης ημερομηνίας με το Παλαιό Ημερολόγιο.

-Εργαλείο μετατροπής αράβικων αριθμών (1,2,3 κτλ) σε ελληνικούς (α', β', γ' κτλ).

-Άλλα χρήσιμα εργαλεία αναζήτησης ημερομηνιών (αργίες κτλ)

Συνολικά περιέχει:
- Πέραν των 4.000 συναξαρίων.
- Πέραν των 1250 λειτουργικών βιβλίων εκ των οποίων
τα 850 είναι ακολουθίες αγίων.

Και όλα τα παραπάνω χωρίς να χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο ίντερνετ! (offline)

  Εόρτιος Πανδέκτης (Εορτολόγιο/Συναξαριστής) - στιγμιότυπο οθόνης   Εόρτιος Πανδέκτης (Εορτολόγιο/Συναξαριστής) - στιγμιότυπο οθόνης   Εόρτιος Πανδέκτης (Εορτολόγιο/Συναξαριστής) - στιγμιότυπο οθόνης   Εόρτιος Πανδέκτης (Εορτολόγιο/Συναξάρια/Κείμενα) - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones