Vrysi - Επιστροφή στη Βρύση

Το App που σε ξεδιψά!
#


Σε βοηθάει να βρεις την κοντινότερη βρύση προκειμένου να γεμίσεις το παγούρι σου με φρέσκο νερό.

ΤΟ ΝΕΡΟ είναι ένας μοναδικός και ιδιαίτερος φυσικός πόρος, ένα περιβαλλοντικό αγαθό που εξασφαλίζει την ύπαρξη ζωής στον πλανήτη. Αποτελεί δημόσιο αγαθό που υπερβαίνει την έννοια της ιδιοκτησίας.

Γιατί Επι-στροφή στη Βρύση / Vrysi App ;

Γιατί είναι δικαίωμα όλων η πρόσβαση σε φρέσκο & ποιοτικό νερό

Γιατί η ποιότητα του Νερού Βρύσης είναι άριστη

Γιατί η ελεύθερη πρόσβαση στο νερό είναι αγαθό και όχι προϊόν

Γιατί με λιγότερο πλαστικό συμβάλλουμε στην όσο το δυνατόν μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS είναι μια Περιβαλλοντική Οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ξεκίνησε το 1990, από μία ομάδα ανθρώπων αποφασισμένων να παρέμβουν στα περιβαλλοντικά προβλήματα της χώρας μας, της Μεσογείου και της Ευρώπης γενικότερα. Σήμερα, είμαστε μια οργάνωση με χιλιάδες υποστηρικτές σε όλη την Ελλάδα, με παρεμβάσεις και συνεργασίες σε τοπικό, εθνικό και Εύρω-Μεσογειακό επίπεδο.

Στο πλαίσιο διαφύλαξης του δικαιώματος στην ελεύθερη πρόσβαση στο νερό καθώς και της προστασίας του περιβάλλοντος και της μείωσης των πλαστικών, το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS έρχεται με την περιβαλλοντική εκστρατεία «Επι-στροφή στη Βρύση». Στόχος της εκστρατείας είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες, παροτρύνοντάς τους να γεμίσουν τα μπουκάλια τους με νερό βρύσης. Διότι το νερό δεν είναι προϊόν, αλλά δικαίωμα. Τέλος, το νερό της Αθήνας αποτελεί ένα από τα ποιοτικότερα νερά της Ευρώπης.



Εικόνα στιγμιότυπου οθόνηςΕικόνα στιγμιότυπου οθόνηςΕικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones