Μάντισσα - Προβλέψεις καφεμαντείας

Η εφαρμογή "Μάντισσα" είναι μία virtual Μάντισσα που μπορείτε
#

να την έχετε πάντα μαζί σας και σας προσφέρει προβλέψεις Καφεμαντείας, Χαρτομαντείας με 13 διαφορετικούς τύπους Καρτών Ταρώ ,όπως Τσιγγάνικη, Τράπουλα Ερωτήσεων, Τράπουλα των Άστρων, Τράπουλα Σίβυλλα ,Κέλτικος Σταυρός ,Τράπουλα Lenorman, Τράπουλα Crowley, Τράπουλα Μεσαιωνική, Τράπουλα Σφίγγα ,Ταρώ 12 μήνες, Τράπουλα I-chin ,Τράπουλα Αιγυπτιακή ,Τράπουλα Visnu, αλλά και πιο σύνθετους τρόπους μαντείας, όπως η μέθοδος του Εκκρεμούς, της Κηρομαντείας αλλά και της Κρυσταλλομαντείας.

Η θεία Αγλαΐα είναι η κεντρική μάντισσα της εφαρμογής μας αφού αυτή διαβάζει όλα τα δωρεάν φλιτζάνια που μπορείτε να κερδίσετε κάνοντας σύνδεση με τον λογαριασμό του Facebook ώστε να δημιουργήσετε προφίλ χρήστη στην εφαρμογή μας (1 φλιτζάνι δωρεάν), αλλά και κάνοντας κοινοποίηση την εφαρμογή μας κάθε 15 ημέρες κερδίζοντας μία δωρεάν πρόβλεψη φλιτζανιού! Συνολικά, τον πρώτο μήνα της εγκατάστασης της εφαρμογής μας έχετε 3 δωρεάν προβλέψεις ,αλλά μπορείτε να λειτουργείτε συνέχεια την εφαρμογή μας δωρεάν έχοντας την προσωπική σας μάντισσα που δεν είναι άλλη από την θεία Αγλαΐα!

Η Λιλίκα και η ξαδέρφη Περσεφόνη, έρχονται να συμπληρώσουν το κομμάτι της Καφεμαντείας με το προσωπικό τους στυλ η κάθε μία αλλά και με τον δικό τους τρόπο ανάγνωσης (επί πληρωμή).

Άλλες 13 μάντισσες όπως η Μαρίκα ,η Αντιγόνη, η Πελαγία κ.α. έρχονται η κάθε μία ξεχωριστά για τις προβλέψεις σας στην τέχνη της Χαρτομαντείας υπηρετώντας το δικό τους είδος Καρτών Ταρώ!

Τέλος, η Άλκηστη στην μέθοδο του Εκκρεμούς ,η Φαίδρα στην Κηρομαντεία και η Δήμητρα στην Κρυστάλλινη Σφαίρα ,έρχονται να συμπληρώσουν και να τελειοποιήσουν ένα πλήρες παζλ προβλέψεων για κάθε ερώτημα που σας απασχολεί!

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones