Πρώτες Βοήθειες - IFRC Επίσημη εφαρμογή Ερυθρού Σταυρού

Απλή. Δωρεάν. Μπορεί να σώσει μια ζωή
# #

Η επίσημη εφαρμογή πρώτων βοηθειών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (IFRC) σας δίνει άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρετε για να χειριστείτε τις πιο συνήθεις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με πρώτες βοήθειες. Με βίντεο, διαδραστικά κουίζ και απλές συμβουλές βήμα προς βήμα είναι πιο εύκολο από ποτέ να γνωρίζουμε πρώτες βοήθειες.

■ Απλές οδηγίες βήμα-βήμα για να σας καθοδηγήσουν σε καθημερινά περιστατικά πρώτων βοηθειών.
■ Πλήρως ενσωματωμένη με αριθμούς έκτακτης ανάγκης (όπως το 911, το 999 ή το 112) ώστε να μπορείτε να καλείτε για βοήθεια από την εφαρμογή ανά πάσα στιγμή, ακόμη και αν ταξιδεύετε εκτός συνόρων.
■ Βίντεο και κινούμενες εικόνες κάνουν την εκμάθηση πρώτων βοηθειών διασκεδαστική και εύκολη.
■ Συμβουλές ασφαλείας για όλα, από βαρύ χειμώνα μέχρι τυφώνες, σεισμούς και ανεμοστρόβιλους, σας βοηθούν να προετοιμαστείτε για έκτακτες ανάγκες.
■ Προεγκατεστημένο περιεχόμενο που σημαίνει ότι έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες ασφαλείας ανά πάσα στιγμή, ακόμη και χωρίς σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi.
■ Διαδραστικά κουίζ σας επιτρέπουν να κερδίζετε κονκάρδες που μπορείτε να μοιράζεστε με τους φίλους σας και να μοιράζεστε τις γνώσεις σας για τη διάσωση.

Τοπική προσαρμογή περιεχομένου διαθέσιμο για 50 χώρες/περιοχές και 37 γλώσσες


Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones