The Moondiver Xperience - Εκπαιδευτικό παιχνίδι για το διάστημα

Κάποια μέρα λαμβάνεις ένα μήνυμα που σε οδηγεί στο κοντινό δάσος όπου
#

ανακαλύπτεις ένα μικρό σκάφος. Ένα πολύ, πολύ ασυνήθιστο σκάφος ...

Τα μηνύματα θα σε ταξιδέψουν σε ερευνητικά κέντρα σε όλη την Ευρώπη αλλά και... στη Σελήνη!

Μέσα από αυτό το ταξίδι θα μάθεις για τη Σελήνη, τη Γη, τον Ήλιο, τη διαφορετικότητα και θα κάνεις νέους, πολύ πρωτοπόρους φίλους!

Βρες ενέργεια και εξαρτήματα για το σκάφος σου, κέρδισε την εμπιστοσύνη πρωτοπόρων επιστημόνων και ταξίδεψε μαζί τους στο διάστημα!

---------------------------
Η ιστορία:

Ο νεαρός Άρης και η αδελφή του Ρέα αρχίζουν να λαμβάνουν μηνύματα από τη θεία τους Ηώ, διακεκριμένη επιστήμονα που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό.
Ασυνήθιστη και ιδιόρρυθμη, η Ηώ είναι μία δυναμική γυναίκα με πάθος για την αστρονομία. Πάντα έβαζε συναρπαστικές προκλήσεις στα ανίψια της, που αγαπά περισσότερο από τη δουλειά της. Αυτή τη φορά όμως οι προκλήσεις που έχει ετοιμάσει, δεν έχουν προηγούμενο!

Τα μηνύματα οδηγούν τον Άρη (ή τη Ρέα, ο παίκτης διαλέγει χαρακτήρα) σε ένα πολύ παράξενο σκάφος. Είναι ταχύτατο, και λειτουργεί με μία καινοτόμα τεχνολογία: panels που μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρισμό πολύ αποτελεσματικά: αξιοποιούν ακόμα και την ενέργεια που αντανακλά τη νύχτα η Σελήνη. Τελικά φαίνεται πως η θεία του είναι κάτι παραπάνω από ιδιόρρυθμη...

Η θεία Ηώ με τα μηνύματα του αναθέτει παράξενες αποστολές: Πρέπει να ταξιδέψει σε διάφορα μέρη της Ευρώπης και να συλλέξει ειδικά εξαρτήματα.
Να κερδίσει την εμπιστοσύνη κορυφαίων επιστημόνων και να ταξιδέψει στο διάστημα!

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones