Οι Περιπέτειες του Δία - Zeus Quest Remastered Lite

Το παιχνίδι είναι ένα αστείο point and click παιχνίδι περιπέτειας με
# #

ανάλαφρο χιούμορ και μεστή πλοκή. Συνδυάζει την Ελληνική μυθολογία μας με Sci-Fi με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο
Αυτό το remastering είναι ένα καινούριο παιχνίδι στην ουσία με full animation 60FPS, αστεία vector FHD γραφικά και ξεκαρδιστικούς διαλόγους στα Ελληνικά. (Υπάρχουν 5 γλώσσες).
Κοντρολάρεις τον Δία (Τον αρχηγό του Ολύμπου) που είναι ένας παλαβός τύπος. Προσπαθεί να φτιάξει μια χρόνο-μηχανή για να σώσει τον πλανήτη από καταστροφή. Όλα συμβαίνουν στην εποχή της Αρχαίας Ελληνικής μυθολογίας. Οι χαρακτήρες και οι διάλογοι είναι θεοπάλαβοι στα Ελληνικά (Υπάρχουν 5 ακόμα Γλώσσες). Υπάρχει και voice-over στα Αγγλικά σε μερικές σκηνές. Όλη η πλοκή είναι fully animated με 60FPS. Χρησιμοποιούμε γραφικά vector που δίνουν ένα μοναδικό καρτούν στιλ.
Ο Δίας, ο αρχηγός του Ολύμπου γύρισε πίσω στην Γη μετά από μια ενεργοποίηση σε ένα αρχαίο μηχανισμό. Η ιστορία ξεκινάει με τον Δία μέσα στο διαστημόπλοιο του να προσγειώνετε στον πάτο του Ωκεανού στην Σαντορίνη. Εκεί θα γνωρίσει πολλούς θεότρελους χαρακτήρες και θα πρέπει να λύσει πολλούς γρίφους.
Το παιχνίδι είναι μεγάλο, κανονικής διάρκειας adventure game. Θα επισκεφτεί την Οία, το Ακρωτήρι, τα Φηρά, την Καλντέρα το Ηφαίστειο και πολλά άλλα μέρη μέχρι που θα ανακαλύψει το σούπερ όπλο του, την αστραπή και το κουτί της χρονομηχανής. Ακόμα και τότε η πλοκή μόλις έχει αρχίσει, θα πρέπει να σαλπάρει για άλλα τέσσερα νησιά, την Μήλο, την Κάρπαθο, την Μύκονο και την Δήλο. Εκεί θα βρει τα χαμένα κομμάτια της χρονομηχανής ώστε να μπορέσει να την φτιάξει και να σώσει τον πλανήτη. Στο τέλος θα αναγκαστεί να απαγάγει την Ευρώπη μεταμορφωμένος σε ταύρο (Βλέπε Μυθολογία) και να ταξιδέψει στην Μινωική Κρήτη στην Κνωσσό. Εκεί θα μπει στο πασίγνωστο λαβύρινθο της Κνωσού, θα πάει στην Φεστό και θα βρει τα τελικά κομμάτια για να τελειώσει την αποστολή.
Χαρακτηριστικά:
• Αστείο 'Point & Click' παιχνίδι περιπέτειας. *Της παλιάς σχολής.
• Αστεία κινούμενα σχέδια με 60FPS σε όλο το παιχνίδι.
• Αστεία πλοκή με θεότρελους διαλόγους στα Ελληνικά. (+ 5 γλώσσες)
• Αστεία γραφικά vector σε Full HD.
• Σώνει στο Cloud και έτσι παίζεις από οποιαδήποτε συσκευή.
• Βοήθεια στην αρχή - Σύστημα Tips  Οι Περιπέτειες του Δία - Lite - στιγμιότυπο οθόνης

  Οι Περιπέτειες του Δία - Lite - στιγμιότυπο οθόνης   Οι Περιπέτειες του Δία - Lite - στιγμιότυπο οθόνης   Οι Περιπέτειες του Δία - Lite - στιγμιότυπο οθόνης   Οι Περιπέτειες του Δία - Lite - στιγμιότυπο οθόνης   Οι Περιπέτειες του Δία - Lite - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones