Λέξις! - Βρες λέξεις Αρχαίων Ελληνικών!

Το Ελληνικό παιχνίδι με λέξεις που συνδυάζει την αναζήτηση λέξης,
#

τα σταυρόλεξα και τους αναγραμματισμούς για να γυμνάσετε το μυαλό σας και να φρεσκάρετε την ορθογραφία και την γνώση σας στα Αρχαία Ελληνικά!

Περάσετε ευχάριστα την ώρα σας με αυτό το εθιστικό παζλ λέξεων! Δοκιμάστε τα σταυρόλεξα αναγραμματισμών και μη σταματάτε το παιχνίδι!

- Αποδράστε και τονώστε το μυαλό σας!
- Ψάξτε τις λέξεις σε 700 παζλ!
- Μάθετε και εξασκηθείτε στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα - το παιχνίδι αρχίζει εύκολα και σιγά σιγά γίνεται πρόκληση με όλο και πιο δύσκολες και σπάνιες λέξεις!

Πάνω από 700 παζλ ενσωματωμένα στο παιγνίδι - με χιλιάδες λέξεις και τις ετυμολογίες τους! Εξασκήστε παράλληλα την ορθογραφία!

Ψάχνετε για παιχνίδια με λέξεις στα Ελληνικά; Το "Λέξη!" περιλαμβάνει 700 quiz αντλώντας πάνω από 5,000 λέξεις από Λεξικά, για να σας προσφέρει το καλύτερο Ελληνικό παιχνίδι λέξεων - σε αρχαία Ελληνικά.

Είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο για να παίξετε. Μπορείτε δηλαδή να παίξετε στην παραλία, στο σπίτι, στο μετρό ή όπου αλλού θέλετε!

Κανόνες Παιχνιδιού:
* Η εφαρμογή σε κάθε γρίφο σας δίνει από 3 έως και 7 γράμματα με τα οποία πρέπει να σχηματίσετε λέξεις.
* Κάθε λέξη εμφανίζεται στο παιχνίδι το πολύ σε δύο παζλ - τέλος στα παιχνίδια όπου εισάγετε τις ίδια συνέχεια λέξεις!
* Οι λέξεις σχηματίζουν ένα σταυρόλεξο, ενώ υπάρχουν και επιπρόσθετες λέξεις εκτός σταυρολέξου που αν τις βρείτε κερδίζετε επιπρόσθετους πόντους.
* Πατώντας πάνω στις λέξεις του σταυρόλεξου μπορείτε να δείτε την ετυμολογία από το λεξικό.
* Επίσης, υπάρχει βοήθεια όπου καταναλώνοντας κερδισμένους πόντους σας εμφανίζονται τυχαία γράμματα μέσα στο σταυρόλεξο.

1. Για κάθε λέξη που βρίσκετε κερδίζετε πόντους όσους και το μέγεθός της
2. Υπάρχουν λέξεις σωστές που δεν είναι μέσα στο σταυρόλεξο (κρυφές λέξεις): Κερδίζετε πόντους και για αυτές, δηλαδή όσα και τα γράμματά τους
3. Κάθε φορά που παίρνετε βοήθεια χάνετε 10 πόντους. Πρέπει να έχετε υπόλοιπο τουλάχιστον 10 πόντους για να πάρετε βοήθεια
4. Κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα τεστ κερδίζετε επιπλέον 10 πόντους
5. Επιτρέπονται λέξεις με τουλάχιστον 3 διαφορετικά γράμματα.
6. Επιτρέπονται λέξεις στην ονομαστική κλίση ενικού μόνο. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο είδος λέξεις (ρήμα, επίθετο, ουσιαστικό, άρθρα κοκ)
7. Δεν επιτρέπονται λέξεις με δύο ίδια συνεχόμενα ίδια γράμματα Π.χ. ΑΛΛΙΩΣ")

Το παιχνίδι σας πριμοδοτεί με 600 πόντους ώστε να έχετε αρκετή βοήθεια στα πρώτα quiz.

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones