iPasta GR

http://www.greekapps.info/2011/12/ipasta-gr.html 
H τέχνη των Ιταλικών ζυμαρικών στα καλύτερα της.
Από τον παγκόσμιο ηγέτη στην παραγωγή ποιοτικών ζυμαρικών έρχεται η επίσημη εφαρμογή iPasta φέρνοντας όλη τη γεύση της μεσογειακής παράδοσης στο τραπέζι σας.
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ: Είστε έξω και ακόμα δεν έχετε αποφασίσει τι να προετοιμάσετε; Αφήστε το iPASTA να σας εμπνεύσει για την επιλογή της συνταγής σας και στη συνέχεια ... διατηρήστε τον πλήρη κατάλογο των συστατικών που θα πρέπει να έχετε στο χέρι: θα επιταχύνετε τις αγορές σας και θα είστε βέβαιοι να μην ξεχάσετε οτιδήποτε χρειάζεστε για το μαγείρεμα.
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ: Είστε στο σπίτι σας και δεν θέλετε να βγείτε έξω για περισσότερα ψώνια; Χρησιμοποιήστε το αντίστροφο κριτήριο αναζήτησης ξεκινώντας από τα συστατικά που έχετε στη διάθεση σας: Σε λίγα απλά βήματα μπορείτε να επιλέξετε την πλέον κατάλληλη συνταγή που είναι δυνατό να προετοιμάσετε.
ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΠΙΑΤΟ: Θα θέλατε να δοκιμάσετε ένα πρώτο πιάτο που συνδέεται με μια συγκεκριμένη περιοχή της Ιταλίας; Επιλέξτε μια περιοχή και η εφαρμογή θα προσφέρει τις πιο χαρακτηριστικές συνταγές για την επιλεγμένη τοποθεσία.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: Μήπως μια συγκεκριμένη συνταγή σας ενδιαφέρει περισσότερο; Σημειώστε τη συνταγή και θα είστε σε θέση να την βρείτε εύκολα και γρήγορα, κάθε φορά που χρειάζεστε.
ΛΙΣΤΑ ΑΓΟΡΩΝ: Θέλετε να κρατήσετε μια σημείωση σχετικά με τα συστατικά για να αγοράσετε για την επόμενη συνταγή σας; Με το iPASTA, δημιουργήστε την προσωπική λίστα αγορών σας, ξεκινώντας από τα συστατικά των συνταγών ή προσθέτοντας νέες. Διαχειριστείτε όλα τα στοιχεία της λίστας σας σε εύκολες στη χρήση και πλήρως προσαρμόσιμες κατηγορίες.
ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ: Για να επιλέξετε την επιθυμητή δόση απλά επεκτείνετε ή μειώστε τον κύκλο με τα χέρια σας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ: Θα θέλατε να προσθέσετε μια πραγματικά προσωπική πινελιά στην αναζήτησή σας; Τραβήξτε μια φωτογραφία με την ειδική λειτουργία iPASTA και αμέσως θα λάβετε μια λεπτομερή λίστα με όλα τα πιάτα που περιέχουν τα χρώματα που προσδιορίζονται στην φωτογραφία σας! Όπου υπάρχουν Ζυμαρικά υπάρχει και το iPASTA.


iPasta GR - screenshotiPasta GR - screenshotiPasta GR - screenshotiPasta GR - screenshotiPasta GR - screenshot



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.barilla.ipasta.el

https://itunes.apple.com/gr/app/ipasta-gr/id488716650?l=el&mt=8 

http://m.1mobile.com/com.barilla.ipasta.el.html
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones