Hellas Greek Quiz Vs (Trivial)

Δωρεάν ελληνικό εγκυκλοπαιδικό παιχνίδι ερωτήσεων/γνώσεων.
Για έναν και για δύο παίκτες!

Κατάλληλο για τεστ Δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ. 8.500+ ερωτήσεις γνώσεων πολλών επιπέδων δυσκολίας σε θέματα: Ελληνική, Ευρωπαϊκή, Παγκόσμια Γεωγραφία, Ιστορία, Μουσική,
Κινηματογράφο, Επιστήμες, Μαθηματικά, Τεχνολογία, Μυθολογία, Αστρονομία, Περιβάλλον, Φυτά, Ζώα, Όσκαρ, βραβεία Νόμπελ, Ιντερνετ, video games κ.ά.


Για το σχολείο, την οικογένεια, τους φίλους και τις κοινωνικές συγκεντρώσεις.
Aν οι γνώσεις είναι πλούτος, τότε γίνε εκατομμυριούχος!
Σχεδιασμένο από Έλληνες στα ελληνικά!
Ένα χρήσιμο και έξυπνο εκπαιδευτικό παιγνίδι, εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες ερωτήσεις & θεματικές ενότητες.
ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ:
Το παιγνίδι των ερωτήσεων, πολλαπλής επιλογής με απλό σχεδιασμό.
Το Quiz ξεκινάει από το πρώτο επίπεδο δυσκολίας και ανεβαίνει αυτόματα δηλαδή οι ερωτήσεις γίνονται δυσκολότερες και οι επιλογές περισσότερες, έτσι ο παράγοντας τύχη μειώνεται.
Ξεκινά με πέντε ζωές. Σε κάθε λάθος απάντηση χάνεται μία ζωή.
Όσες περισσότερες κατηγορίες γνώσεων επιλέγετε συγχρόνως, τόσο περισσότερους πόντους παίρνετε σε κάθε σωστή απάντηση.
Το παιγνίδι παίζεται τόσο on line όσο και off line (δεν απαιτείται σύνδεση διαδικτύου - Internet).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Κάθε ερώτηση που απαντάς σου δίνει πόντους ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεσαι και το χρόνο που χρειάστηκες να απαντήσεις. Ένας παίκτης που δίνει γρήγορα τη σωστή απάντηση παίρνει περισσότερους πόντους από άλλο παίκτη που επίσης την απαντά σωστά αλλά πιο καθυστερημένα. Πρέπει λοιπόν να είσαι σε εγρήγορση και να μην μαντεύεις ή να απαντάς στην τύχη.
Αντίθετα, όσο τα πηγαίνεις καλά, σου δίνονται BONUS ερωτήσεις με πολλαπλάσιους πόντους.

HI SCOREs AT:  lmatool.com/hellastrivial/highscores.php
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:
Δες πόσα γνωρίζεις για τον τόπο μας, την χώρα μας την Ελλάδα. Δες τι θυμάσαι για την ιδιαίτερη πατρίδα σου, την τοποθεσία που έκανες διακοπές ή το χωριό που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
Νομοί, Περιφέρειες, Γεωγραφικά Διαμερίσματα, πόλεις, σύνορα, ποτάμια, λίμνες, βουνά, νησιά, πελάγη, ακρωτήρια, όλα μαζεμένα σε μια επικαιροποιημένη και ελεγμένη εφαρμογή.
Οι ερωτήσεις είναι γεωγραφικές, Ιστορικές, πολιτισμικές, λαογραφικές.
Διεθνής μουσική, δημιουργοί, συγκροτήματα, (μπάντες), συνθέτες, κινηματογράφος (σινεμά), βραβεία Όσκαρ, Επιστήμες, βραβεία Νόμπελ, εφευρέτες και εφευρέσεις, ανακαλύψεις, σταθμοί στην παγκόσμια ιστορία, ερωτήσεις της ελληνικής μυθολογίας κ.α.
ΣΚΟΠΟΣ:
Να μαζέψετε όσο μπορείτε περισσότερους πόντους, να συμπληρώσετε μεγαλύτερη βαθμολογία και προαιρετικά να καταγράψετε τον εαυτό σας με ένα ψευδώνυμο στην παγκόσμια λίστα των σκόρερ.
Ανταγωνιστείτε παγκοσμίως με άλλους παίκτες καθώς μπορείτε να ανεβάστε το σκορ σας στο Ιντερνετ.
Είναι κατάλληλο για να μην πλήξετε στο ταξίδι σας, για να φρεσκάρετε τη γνώση σας, ή για να ελέγξετε αν πράγματι γνωρίζουν όσοι το ισχυρίζονται...


Hellas Greek Quiz Vs (Trivial) - screenshotHellas Greek Quiz Vs (Trivial) - screenshotHellas Greek Quiz Vs (Trivial) - screenshotHellas Greek Quiz Vs (Trivial) - screenshot

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.lma.hellasTrivialLitehttps://play.google.com/store/apps/details?id=air.lma.hellasTrivialLite

http://m.1mobile.com/air.lma.hellasTrivialLite.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones