Σούπερ μπάνκα

Ήρθε η ώρα να συνδυάσετε την τύχη με τις γνώσεις σας στο νέο παιχνίδι ερωτήσεων "Σούπερ Μπάνκα".
Είστε λάτρεις των παιχνιδιών με ερωτήσεις; Πιστεύετε ότι τα ξέρετε όλα; Μαντεύετε συνήθως σωστά που βρίσκονται κρυμμένα πράγματα; Αν ναι τότε η "Σούπερ Μπάνκα" είναι το ιδανικό παιχνίδι ερωτήσεων που συνδυάζει όλα τα παραπάνω με έναν μοναδικό τρόπο.
Σκοπός του παιχνιδιού είναι ο παίκτης να βρει τα κρυμμένα γράμματα που αποτελούν την απάντηση στην Γενική ερώτηση κάθε πίστας και να κερδίσει τους περισσότερους δυνατούς πόντους.
Κάθε πίστα αποτελείται από μια γενική ερώτηση και έναν πίνακα από 16 κουτάκια. Κάθε κουτάκι μπορεί να επιλεγεί από τον παίκτη αφού έχει απαντήσει σωστά στις επιμέρους ερωτήσεις της πίστας. Σκοπός του παίκτη είναι να μαντέψει σωστά ποια κουτάκια έχουν κρυμμένο ένα από τα γράμματα που αποτελούν την απάντηση της γενικής ερώτησης. Ο συνολικός χρόνος κάθε πίστας είναι 110 δευτερόλεπτα. Σε περίπτωση που ο παίκτης απαντήσει λάθος σε κάποια από τις επιμέρους ερωτήσεις αφαιρούνται 2 δευτερόλεπτα από το συνολικό χρόνο που έχει στη διάθεση του για την ολοκλήρωση της πίστας.
Τέλος ο παίκτης έχει την δυνατότητα να υποβάλλει το σκορ του και να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή διεκδικώντας την πρωτιά σε όλο το σύνολο των παικτών.





Σούπερ μπάνκα - screenshotΣούπερ μπάνκα - screenshotΣούπερ μπάνκα - screenshotΣούπερ μπάνκα - screenshot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones