Greek text to speech

Το greek text to speech είναι ένα εξελιγμένο σύστημα text to speech
#

το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία συνένωσης διφώνων για την παραγωγή ήχου από κείμενο. Η τεχνολογία βασίστηκε σε έρευνα πτυχιακής εργασίας στον τομέα των Ενσωματωμένων Συστημάτων του τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας. Οι δημιουργοί του greek text to speech είναι ο Λανίτης Τιμόθεος και ο Δαμίγος Βαγγέλης.
Οδηγίες για το greek text to speech
- Χρησιμοποιήστε το κουμπί του audio player για να παίξει, να παύσει ή να σταματήσει ο ήχος αν το
πατήσετε παρατεταμένα.
- Με το κουμπί x, κάτω αριστερά στην οθόνη, καθαρίζει το κείμενο και αν το πατήσετε παρατεταμένα, διακόπτεται και η ομιλία.
- Όταν ο ήχος παίζει, μπορείτε να πατήσετε πάνω σε μία λέξη και η ομιλία θα συνεχίσει να αναπαράγεται από εκεί και πέρα.
- Επίσης μπορείτε όταν δεν παίζει ο ήχος, να τοποθετήσετε τον κέρσορα πάνω σε ένα σημείο του κειμένου και έπειτα να πατήσετε παρατεταμένα επάνω για να ξεκινήσει ο ομιλία από εκεί.
- Με το βελάκι ή swipe στο αριστερό μέρος της οθόνης, ανοίγετε το μενού της εφαρμογής.
- Το μενού σας προσφέρει τις δυνατότητες να αλλάξετε theme, να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου, να ανοίξετε ένα αρχείο text από τη συσκευή σας, να δώσετε ένα URL και να κατεβάσετε το κείμενο μιας ιστοσελίδας και να αποθηκεύσετε τον ήχο του κειμένου σε ένα WAV αρχείο, το οποίο θα αποθηκευτεί σαν sound.wav στον φάκελο GreekTTS.
- Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Greek Text To Speech σαν το default Text To Speech της Android συσκευής σας.

  Greek text to speech - στιγμιότυπο οθόνης   Greek text to speech - στιγμιότυπο οθόνης   Greek text to speech - στιγμιότυπο οθόνης   Greek text to speech - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones