AlfaPastry γεια στα χέρια σου

Καλώς ήρθες στην παρέα του «γεια στα χέρια σου»! Ταξίδεψε μαζί μας στις πίτες της Ελλάδας, βρες μοναδικές συνταγές από την Αργυρώ και την alfa pastry, παίξε και κέρδισε μοναδικά δώρα και προσφορές!
Εδώ, θα βρεις καταπληκτικές συνταγές από την Αργυρώ, μαζί με οδηγίες και video από την αγαπημένη σου σεφ, όπου κι αν είσαι! Μπορείς επίσης να προβάλλεις τον τόπο σου, ανεβάζοντας συνταγές και προϊόντα της περιοχής σου!
Στο «γεια στα χέρια σου», η περιήγηση είναι διασκέδαση! Ανακάλυψε όλες τις κατηγορίες της εφαρμογής, παίξε και μάθε περισσότερα για τις πίτες της Ελλάδας και τα μυστικά τους, μέσα από video και tips της Αργυρώς.
Ανέβασε τη δική σου συνταγή, κάνε share, μάζεψε likes και «σκαρφάλωσε» στα leaderboards, για να κερδίσεις το χρυσό σκούφο της alfa pastry. Αντάλλαξε σχόλια, λάβε ειδοποιήσεις στο κινητό σου, μάζεψε πόντους και κάνε δικές σου μοναδικές προσφορές, μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια, διαγωνισμούς και κληρώσεις!
Όσο περισσότερο ασχολείσαι με την εφαρμογή, τόσο πιο κοντά έρχεσαι στα μοναδικά δώρα της alfa pastry! Μάζεψε πόντους, με κάθε ενέργεια που κάνεις μέσα στην εφαρμογή, και εξαργύρωσέ τους, αποκτώντας εκπτωτικά κουπόνια για αγορές προϊόντων της alfa pastry, δωροεπιταγές και πολλά περισσότερα!
«Ξεκλείδωσε» τα badges για να μαζέψεις ακόμα περισσότερους πόντους και διεκδίκησε το χρυσό σκούφο, για να αποκτήσεις τη δόξα και τα δώρα του «γεια στα χέρια σου»!
Ζήσε μια ξεχωριστή εμπειρία που αξίζει να μοιραστείς με όλους τους φίλους σου. Για να λένε όλοι "γεια στα χέρια σου"!


  AlfaPastry γεια στα χέρια σου - στιγμιότυπο οθόνης   AlfaPastry γεια στα χέρια σου - στιγμιότυπο οθόνης   AlfaPastry γεια στα χέρια σου - στιγμιότυπο οθόνης   AlfaPastry γεια στα χέρια σου - στιγμιότυπο οθόνης Στιγμιότυπο iPhone 2



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iconplatforms.alfapastry

https://itunes.apple.com/gr/app/alfapastry-geia-sta-cheria/id1029046992?l=el&mt=8 

http://m.1mobile.com/com.iconplatforms.alfapastry.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones