Οι Σημαίες του Κόσμου - Κουιζ

 
Οι Σημαίες του Κόσμου είναι ένα ξεχωριστό κουίζ σημαιών που ...αλλάζει επίπεδο στα κουίζ σημαιών


##

Αυτή τη φορά θα πρέπει να βρείτε τα χρώματα και των 238 διαθέσιμων σημαιών και να τα τοποθετήσετε στη σωστή τους θέση. Στο παιχνίδι αυτό θα βρείτε όλες τις σημαίες των χωρών του κόσμου καθώς και τις περισσότερες σημαίες περιοχών του κόσμου. 

Από τις πιο γνωστές όπως η σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών ή της Κίνας μέχρι και τις πιο σπάνιες όπως το Κιριμπάτι και ο Άγιος Μαυρίκιος.



Η προσεγμένη σχεδίαση σε συνδυασμό με την πληθώρα των παιχνιδιών που περιέχει, καθιστούν αυτό το κουίζ σημαιών την καλύτερη επιλογή όσον αφορά τα παιχνίδια σημαιών.

Ο κύριος σκοπός του παιχνιδιού είναι να χρωματίσετε όλες τις σημαίες του κόσμου ώστε να ολοκλήρώσετε τη διαθέσιμη συλλογή σημαιών και να έχετε άμεση πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία για τη χώρα ή την περιοχή την οποία η σημαία αντιπροσωπεύει. Τα επίπεδα δυσκολίας και οι δωρεάν βοήθειες που θα βρείτε εντός του παιχνιδιού θα σας βοηθήσουν να λύσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες σημαίες του κόσμου.

Αναλυτικότερα στη συλλογή σημαιών θα βρείτε:

- Πεδίο Βασικών Πληροφοριών(πρωτεύουσα, πηθυσμός, έκταση κτλ)
- Wikipedia Link
- Οι σημαίες ανά ήπειρο(Σημαίες της Αφρικής, Σημαίες της Ασίας κτλ)
- Οι σημαίες ανά Διεθνή (Σημαίες ΟΗΕ, Σημαίες Ευρωπαϊκής Ένωσης κτλ)
- Λίστα σημαιών για εύκολη πρόσβαση
- Δυνατότητα ταξινόμησης των σημαιών
- Επιλογή αναζήτησης σημαιών

Οι Σημαίες του Κόσμου έιναι ένα ολοκληρωμένο κουίζ σημαιών όπου μπορείς να βρείς το κλασσικο κουίζ σημαιών και κουίζ πρωτευουσών αλλά και πολλά άλλα εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια.

Αναλυτικότερα τα παρακάτω παιχνίδια είναι διαθέσιμα

- Κλασσικό Κουίζ Σημαιών
- 50-50
- Μόνο τα χρώματα
- 10 Σημαίες
- Επίπεδο 30
- Ναι ή Όχι
- Κουίζ πρωτευουσών

Επιπλέον θα βρείτε Leaderboard και Achievements για να μπορείτε να συγκρίνετε το σκορ σας με τους φίλους σας και να ελέγχετε την πρόοδο σας.

Οι Σημαίες του Κόσμου είναι ένα παιχνίδι σημαιών για όλους. Αν είστε expert στις σημαίες θα βρείτε αυτό το παιχνίδι αρκετά πιο δύσκολο απ’ ότι θα περιμένατε από ένα κουίζ σημαιων να είναι. Αν, από την άλλη, είστε αρχάριος θα βρείτε αυτό το παιχνίδι ένα πολυ χρήσιμο εργαλείο ώστε να μάθετε τις σημαίες του κόσμου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones