Οι Σημαίες του Κόσμου - Κουιζ

Το World Flags Quiz είναι το απόλυτο κουίζ σημαιών !!!
#

Οι Σημαίες του Κόσμου είναι ένα ξεχωριστό κουίζ σημαιών που ανεβάζει το επίπεδο της συγκεκριμένης κατηγορίας κουίζ. Αυτή τη φορά θα πρέπει να βρείτε τα χρώματα και των 238 διαθέσιμων σημαιών και να τα τοποθετήσετε στη σωστή τους θέση.

Στο παιχνίδι αυτό θα βρείτε σχεδόν όλες τις σημαίες των χωρών του κόσμου καθώς και τις περισσότερες σημαίες περιοχών του κόσμου. Από τις πιο γνωστές όπως η σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών ή της Κίνας μέχρι και τις πιο σπάνιες όπως το Κιριμπάτι και ο Άγιος Μαυρίκιος.

Η προσεγμένη σχεδίαση σε συνδυασμό με την πληθώρα των παιχνιδιών σημαιών που περιέχει, καθιστούν αυτό το κουίζ σημαιών την καλύτερη επιλογή όσον αφορά τα παιχνίδι σημαιών.

Οι Σημαίες του Κόσμου έιναι ένα ολοκληρωμένο κουίζ σημαιών όπου μπορείς να βρείς το κλασσικο κουίζ σημαιών και κουίζ πρωτευουσών αλλά και πολλά άλλα εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια σημαιών.

Αναλυτικότερα τα παρακάτω παιχνίδια είναι διαθέσιμα

- Κλασσικό Κουίζ Σημαιών
- Κουίζ πρωτευουσών
- 50-50
- Κουίζ Χρόνου
- Ένα Χρώμα
- 10 Σημαίες
- Ναι ή Όχι
- Επίπεδο 30

Ο κύριος σκοπός του παιχνιδιού είναι να χρωματίσετε όλες τις σημαίες του κόσμου ώστε να ολοκληρώσετε τη διαθέσιμη Βιβλιοθήκη Σημαιών και να έχετε άμεση πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία για τη χώρα ή την περιοχή την οποία η σημαία αντιπροσωπεύει. Τα επίπεδα δυσκολίας και οι δωρεάν βοήθειες που θα βρείτε εντός του παιχνιδιού θα σας βοηθήσουν να λύσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες σημαίες του κόσμου.

Ολοκληρώνοντας τη Βιβλιοθήκη Σημαιών, για κάθε σημαία, έχετε άμεση και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες όπως η πρωτεύουσα, ο πληθυσμός, η έκταση κ.α. της χώρας ή της περιοχής και link στη σελίδα της χώρας στη Wikipedia για να μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλετε.Αναλυτικότερα στη Βιβλιοθήκη Σημαιών θα βρείτε:

- Πεδίο Βασικών Πληροφοριών(πρωτεύουσα, πληθυσμός, έκταση κτλ)
- Wikipedia Link
- Οι σημαίες ανά ήπειρο(Σημαίες της Αφρικής, Σημαίες της Ασίας κτλ)
- Οι σημαίες ανά Διεθνή (Σημαίες ΟΗΕ, Σημαίες Ευρωπαϊκής Ένωσης κτλ)
- Λίστα σημαιών για εύκολη πρόσβαση
- Επιλογή αναζήτησης σημαιών

Επιπλέον θα βρείτε Leaderboard και Achievements για να μπορείτε να συγκρίνετε το σκορ σας με τους φίλους σας και να ελέγχετε την πρόοδο σας.

Οι Σημαίες του Κόσμου είναι ένα παιχνίδι σημαιών για όλους. Αν είστε expert στις σημαίες θα βρείτε αυτό το παιχνίδι αρκετά πιο δύσκολο απ’ ότι θα περιμένατε από ένα κουίζ σημαιών να είναι. Αν, από την άλλη, είστε αρχάριος θα βρείτε αυτό το παιχνίδι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο ώστε να μάθετε τις σημαίες του κόσμου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!

Εικόνα στιγμιότυπου οθόνηςΕικόνα στιγμιότυπου οθόνηςΕικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones