Όλα τα Ελληνικά Ανέκδοτα!

http://www.greekapps.info/2017/05/15000anekdota.html#greekapps
Η πληρέστερη "Εγκυκλοπαίδεια" Ελληνικών Ανεκδότων - πάνω από
#

15.000 σε μια μόνο εφαρμογή που λειτουργεί offline!
Βασικές λειτουργίες της εφαρμογής:
- Τα ανέκδοτα ταξινομούνται σε διάφορες κατηγορίες, ώστε η εφαρμογή να είναι πραγματικά εύκολη στη χρήση: αστεία για παιδιά, φίλους, οικογένεια, ζευγάρια, ξανθές, αστεία ζώων και πολλά άλλα είδη ανέκδοτων.
- Δεν θέλουμε να δυσκολεύεστε για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση αυτής της εφαρμογής δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη, απλώς χρησιμοποιήστε τα κουμπιά προηγούμενο / επόμενο για να μετακινηθείτε σε διαφορετικά αστεία ανέκδοτα.
- Αν βρείτε ένα αστείο που πραγματικά σας αρέσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί διαμοίρασης για να το μοιραστείτε μέσω των αγαπημένων εφαρμογών άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, έχετε επίσης τη δυνατότητα να στείλετε αυτά τα αστεία μέσω SMS ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για παράδειγμα. Με λίγα λόγια, μπορείτε να μοιραστείτε τα αστεία μέσω οποιουδήποτε προγράμματος ή εφαρμογής της επιλογής σας.
- Κάθε είδους αστεία. Είτε σας αρέσει ένας ή άλλος τύπος ανεκδότου ή αν απλά ψάχνετε για ένα σύντομο αστείο για να περάσετε καλά, θα τα βρείτε όλα εδώ.
- Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτη ως "Αγαπημένα" στα ανέκδοτα της προτίμησής σας, ώστε να μπορείτε να έχετε ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση σε αυτά αργότερα.
- Η εφαρμογή είναι 100% στα Ελληνικά. Όλα τα αστεία που εμφανίζονται είναι στην Ελληνική γλώσσα.

Θέλετε να στείλετε αστεία στους φίλους σας, αλλά κανένα δεν έρχεται στο μυαλό σας; Μην ανησυχείτε, απλώς χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή, επιλέξτε τα αγαπημένα σας ανέκδοτα και μοιραστείτε τα μέσω του smartphone ή του tablet σας.

Περάστε ευχάριστα τον χρόνο σας κάθε στιγμή ή εντυπωσιάστε τους φίλους σας με την τεράστια ποικιλία των ανεκδότων που συλλέξαμε προσεκτικά και εισάγαμε στην εφαρμογή.

Παιδικά, Οικογενειακά, Με πολιτικούς, Με ξανθές, Πρόστυχα, Έξυπνα αλλά και Πικάντικα – πάντα αστεία για ατελείωτες στιγμές πλάκας και χαβαλε.

Τοτός, μικρή Ελενίτσα, Τσακ Νόρις, Μπόμπος, Πικάντικα και ερωτικά.

Η εφαρμογή δεν απαιτεί την χρήση δικτύου (μπορείτε να είστε offline για να την απολαύσετε)

  Εγκυκλοπαίδεια Ανεκδότων - στιγμιότυπο οθόνης   Εγκυκλοπαίδεια Ανεκδότων - στιγμιότυπο οθόνης   Εγκυκλοπαίδεια Ανεκδότων - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones