Κουίζ Γεωγραφίας

 Ένα πλήρες παιχνίδι γεωγραφίας για μικρούς και μεγάλους

## Πρόκειται για ένα κουίζ ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής με διάφορα επίπεδα δυσκολίας το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε τρία επίπεδα δυσκολίας και περιλαμβάνει ερωτήσεις για νομούς, περιφέρειες, γεωγραφικά διαμερίσματα, ποτάμια, λίμνες, νησιά, βουνά κ.ο.κ.. Οι ερωτήσεις αφορούν πολλαπλή επιλογή από τέσσερις πιθανές απαντήσεις. Ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας, αν προβλέπεται χρόνος (και πόσος) για κάθε ερώτηση και το πόσο γρήγορα απαντάτε, μαζεύετε βαθμούς. Επίσης, είναι διαθέσιμη η βοήθεια του Στέφανου όπου σας αφήνει με δύο πιθανές απαντήσεις, αλλά αν απαντήσετε σωστά λαμβάνετε τους μισούς βαθμούς.
Το παιχνίδι τελειώνει όταν εξαντλήσετε τις τρεις ζωές σας. Ανάλογα με τη βαθμολογία σας, κατατάσσεστε στο αντίστοιχο επίπεδο και χρονική περίοδο.

Όλες οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες με Creative Commons άδεια, όπως επίσης οι ήχοι. Η εφαρμογή είναι συμβατή με τον Κανονισμό GDPR, καθώς δε συγκεντρώνονται προσωπικά δεδομένα είτε απευθείας είτε μέσω υπηρεσιών τρίτων. Η σύνδεση μέσω υπηρεσίας auth0 προσφέρεται μόνο για όσους ρητά επιλέξουν να συνδεθούν ώστε να διατηρήσουν τις βαθμολογίες τους και σε διαφορετικές συσκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones