Καφεμαντεία Greek Style


Ήπιατε τον καφέ σας και δεν έχετε κάποιον να σας διαβάσει το φλιτζάνι; Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, τραβήξτε και στείλτε φωτογραφίες από το φλιτζάνι σας και οι Καφετζούδες μας θα σας κάνουν την πρόβλεψη σας .
Ένα πραγματικά online cafe Ωκεανός είναι πάντα δίπλα σας όπου και αν βρίσκεστε, ότι γλώσσα και αν μιλάτε. Με την πείρα και τις γνώσεις μας όπως κάνουμε στα καταστήματα μας στην πόλη της Θεσσαλονίκης από το 1995.
- Δείτε την κάθε μία καφετζού μας, μέσα από το προσωπικό της προφίλ και Επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς βάση της προσωπικής της βαθμολογίας στα αισθηματικά, οικονομικά, οικογενειακά και θέματα υγείας.
Δείτε ποσό πεπειραμένη είναι βάση των φλιτζανιών που έχει διαβάσει μέχρι σήμερα και διαβάστε το προσωπικό της βιογραφικό.


- Συνδρομή VIP για τους χρήστες μας που δεν θέλουν να περιμένουν την Καφετζού κατά τις ώρες αιχμής! Κάντε αναβάθμιση στη Συνδρομή VIP τώρα, για να διαβάζει η Καφετζού το δικό σας φλιτζάνι πριν απ' όλα τα άλλα και να λαμβάνετε τις προβλέψεις της όσο ακόμα το φλιτζάνι σας είναι ζεστό!
- Συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook για να κερδίσετε αυτόματα 30 Δωρεάν μονάδες.
Χαρακτηριστικά
- Οι φωτογραφίες του φλιτζανιού που στέλνετε εξετάζονται σύμφωνα με χιλιάδες σύμβολα και σχηματισμούς βάση της εμπειρίας των καφετζουδων μας.
- Οι προβλέψεις βγαίνουν ειδικά για εσάς και ανάλογα με το ζώδιό σας, σύμφωνα με τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε.
- Κάνοντας σύνδεση στο λογαριασμό Facebook κερδίζετε 30 Δωρεάν μονάδες.
- Κάνοντας κοινοποίηση στο Facebook κερδίζετε επιπλέον 5 Δωρεάν μονάδες κάθε φορά.
- Κάνοντας πρόσκληση σε φίλους σας στο Facebook κερδίζετε 1 Δωρεάν μονάδα για κάθε ένα.
- Δυνατότητα αποστολής φλιτζανιων και άλλων ατόμων μέσα από τον δικό σας λογαριασμό, αλλάζοντας προσωρινά τα προσωπικά στοιχεία.
Οι προβλέψεις είναι διασκεδαστικές και συναρπαστικές! Με τις προσωπικές προβλέψεις που θα λάβετε από της Καφετζούδες μας, την Κυρ. Έφη, την Κυρ. Μαρία, την Δεσποινίς Δάφνη και τόσες άλλες θα ενθουσιαστείτε και θα περάσετε διασκεδαστικές στιγμές.

-


  Καφεμαντεία Greek Style - στιγμιότυπο οθόνης   Καφεμαντεία Greek Style - στιγμιότυπο οθόνης   Καφεμαντεία Greek Style - στιγμιότυπο οθόνης   Καφεμαντεία Greek Style - στιγμιότυπο οθόνης   Καφεμαντεία Greek Style - στιγμιότυπο οθόνης   Καφεμαντεία Greek Style - στιγμιότυπο οθόνης
-

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.net.okeanos.kafemanteia
               
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones